Език / language / Язык:    
+359 879 313 161    Понеделник - Петък: 8.00 - 17.00

Покривни Конструкции


Ремонт на покриви и хидроизолация


Винстрой ООД предлага всички видове покривни ремонтни дейности и Изграждане на нови покриви. Нашата фирма се старае за коректно отношение към всички клиенти и качествено изпълнение на всички задачи. Фирмата ни предлага дългосрочна гаранция от 5 до 15 години. Подписване на фирмен договор с описание на всички ремонтни дейности в него срок за изпълнение на задачата и гаранциония срок в него!

Ние разполагаме с екип от специалисти във тенекеджийските услуги. Надежден монтаж и гаранционно обслужване. Уникална система на окачване с вътрешни скрити скоби, също тека изработваме всякъкви обшивки от ламарина, медна, пластифицирана, поцинкована.

Свържете се с нас и веднага ще отговорим на вашите въпроси. Фирмата поема частни жилищни сгради ( къщи, вили, панелни блокове, кооперации и др) също така поема държавни административни згради (училища, детцки градини, читалища, клонове на банки, офиси и др.).
Ремонт на покриви
По обектите, които обслужваме работи високо специализиран екип. Бригадата ни има богат опит в цялостните ремонти на покриви.


Запитване
Изграждане на нови покриви
Направа на нови висококачествени покривни констриции. Новият покрив видимо се отличава с качествено изпълнение, което ни дава възможност за подаване на дългогодишна гаранция.

Запитване
Хидроизолация на покриви
Хидроизолация на плоски покриви, сутерени, ундаменти/основи на жилищни и административни сгради.


Запитване
Поставяне на улуци
Екипът ни се е специализиран в поставянето и подмяната на всякакви видове улуци и водосточни тръби.

Запитване
Надграждане на тавански стаи
Разкриване и почистване на сара конструкция, надзид на постройката, Полагане на греди и наковаване на дъсчена ламперия.

Запитване
Тенекеджийски услуги за покриви
Предлагаме: Подмяна на капандури, Обшиване на комини, Обшиване на бордове, Подулучни и надулучни поли.

Запитване

Полезна информация за ремонт на покриви


Какво представлява покривът?
Покривът е горното покритие на сградите, което предпазва вътрешността от дъжд и сняг. Традиционно в строителството на къщи в България се използва класическа дървена покривна конструкция.
Препокриване на стари покриви
Голяма част от сградите на производствените фирми, търговски и транспортни складове, различни селскостопански и други постройки, когато са вече на възраст се нуждаят от основен ремонт.
Защо да ремонтирам покрива си?
Сигурността на Вашия дом е достатъчно основателна причина да подмените стария напукан и изгнил покривен материал (керемиди, летви, греди).
Откъде да започна с ремонта на покрива?
За да сте сигурни, че дървената конструкция на Вашия покрив отговаря на всички изисквания, че дървеният материал (греди и летви) не са изгнили или износени, потърсете помощта на специалист!
Хидроизолация на покрив - Битумна или Мазана?
Когато се наложи ремонт на покрива, често се налага избор на хидроизолация между обмазна хидроизолация, и битумна хидроизолация. И двата вида хидроизолации имат своите положителни качества, но имат и някои недостатъци.
Какво ще спестя след ремонт на покрива?
Традиционно покривите в България не са топлоизолирани или не са достатъчно добре топлоизолирани. Доказано е, че 20% до 30% от топлинните загуби на еднофамилна или двуфамилна къща се дължат именно на покривната конструкция.
Бисквитките ни улесняват в осигуряване по-добрата работа на услугите в сайта. С използването на нашите услуги ни разрешавате да използваме "бисквитки".
Приемам Научи повече